Over ons

De specialist in financiële banen en freelance opdrachten

Jobs Whitfieldd richt zich primair op financiële vacatures als baan of als freelance opdracht. Jobs Whitfieldd komt voort uit Whitfieldd.com, het vergelijkingsplatform van accountant-en administratiekantoren. Door Whitfieldd.com is er een groot netwerk van werkgevers en kandidaten.  

De meeste platformen richten zich op alle beroepsgroepen. Dat is schieten met hagel en dat komt niet ten goede van de werkgever en ‘kandidaten’. Door onze lage prijzen, uitgebreide netwerk en onze ruimere dienstenpakket onderscheiden we ons van de bestaande ‘banen sites’. 

1697
Vacatures
47
CV'S
1771
Bedrijven

Wat Jobs Whitfieldd kan bieden

Jobs Whitfieldd biedt een online banen platform waarop werkgevers en werkzoekenden elkaar eenvoudig en snel kunnen vinden.
Daar blijft het echter niet bij, Whitfieldd Jobs.. gaat veel verder..

DETACHERING
Kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd gebruik maken van verschillende detacheringsdiensten. Neem hiervoor contact met ons op.

INTERIM
Door het grote netwerk zijn er ook mogelijkheden op Interim basis. Jobs Whitfieldd kan hiermee een waardevol invulling geven aan jouw organisatie.

PROJECTEN
Het opzetten, lanceren en managen van verschillende ‘complexe’ projecten zijn werkzaamheden die vallen onder onze core-business. Heb je behoefte aan onze expertise? Neem gerust contact op.

MARKETING
Heb je de behoefte aan verschillende marketingdiensten? Dan kun je via Whitfieldd Support hiervan gebruik maken. Denk aan het ontwikkelen van websites en platformen, het vermarkten van je label of ontwikkelen van nieuwe concepten.

IT ONTWIKKELING
Wil je een App bouwen of een nieuw innovatief platform ontwikkelen? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op om te sparren.

SNELLE SUPPORT
Het maakt niet uit van welke dienst je gebruik maakt, wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen.

Stuur een berichtContact

Loosdrechtse Bos 13
1213 RH Hilversum

W: Jobs.Whitfieldd.com
E : info@whitfieldd.com

Algemene voorwaarden
Privacy statement

KVKnr: 57685037
BTWnr: NL810818176B01

Nieuwsbrief